69,00 Kč
Název tohoto krátkého a žebrovaného tvaru se odvíjí z jeho mírně zakřiveného tvaru. Elicoidali jsou velmi všestranné a obzvlášť vhodné pro jednoduché a krémové omáčky, které oživí Vaše každodenní vaření.
V případě zájmu nás kontaktujteElicoidali od Pastificio Di Martino jsou tvar těstovin s typickým spirálovitým vzhledem, který se hodí k mnoha receptům. Tyto lahodné spirály vyrobené ze 100% italské pšenice nabízejí nezaměnitelnou chuť, dokonalou konzistenci a vysokou stravitelnost. Tvar Elicoidali dokonale ladí s jakýmikoli surovinami a kořením, od omáček přes ragú až po propracovanější omáčky. Vynikající kombinací by mohla být příprava Elicoidali alla carbonara, která znásobuje krémovost omáčky. Alternativně lze použít Elicoidali k přípravě studených těstovin a polévek. Vyzkoušejte je iv troubě a zjistíte, že mají neodolatelnou křupavou kůrku. Pastificio Di Martino je synonymem kvality a tradice při výrobě řemeslných italských těstovin vyrobených podle tradice Gragnano.
Al dente za 9 minut 😊
Rodina, těstoviny, Itálie! Dolce&Gabbana
Členové rodiny Di Martino vlastní a vedou továrnu od roku 1912, takže vášeň pro těstoviny byla vždy protkána jejich rodinnou historií. Jejich schopnost kombinovat tradici a technologii spolu s výběrem surovin je tajemstvím vysoké kvality jejich těstovin.
K výrobě svých těstovin používají pouze tu nejlepší 100% italskou pšenici plnou kvalitních bílkovin. Všechny těstoviny mají porézní povrch, díky čemuž na nich dobře drží každá omáčka.
Složení: krupice z tvrdé pšenice, voda
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě.
Balení: 500g
Výživové údaje na 100g výrobku: Energie: 1502kJ/354kcal; Tuky: 1,3g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3g; Sacharidy: 70g; z toho cukry: 3,3g; Vláknina: 3,3g; Bílkoviny: 14g; Sůl: ˂0,01g
Země původu: Produkt Itálie
Vyhledávání